Over ons

Uw favoriete buitenplekje kleur geven – dat is ons geluk.

Bij Perfect Garden zijn we constant op zoek naar de beste planten. Alleen de soorten waarvan ons team overtuigt is dat zij zullen slagen nemen wij op in ons assortiment.
Met onze planten tovert u tuin, terras of balkon eenvoudig om tot uw favoriete buitenplekje voor uw familie en vrienden. 

Onze producten zijn te verkrijgen via diverse retailers verspreid over Europa. Denk aan tuincentra, bouwmarkten en bloemenwinkels. Zowel online, als fysiek.
Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen, of verkopen van onze planten, kijkt u dan onder contact of verkooppunten op deze website.

Onze producten

Bekijk de product specifieke informatie

Bamboe grassen varens

Helleborus

Klimplanten

Fruitplanten

Het is eenvoudig wat wij u beloven:

Doordat wij al onze product eerst uitgebreid testen verkopen wij u geen illusie vanaf een te mooi etiket, maar een werkelijke toevoeging aan uw perfecte buitenplekje.

 • Gemak
  Bij ons koopt u altijd het juiste soort direct klaar voor uw tuin, terras of balkon. Daar hoeft u in ieder geval niet meer over na te denken. Zo ontzorgen wij u in uw drukke bestaan.

 • Kwaliteit
  Door duurzame en efficiënte productie krijgt u bij ons topkwaliteit voor een eerlijke prijs.

 • Innovatie
  Wij zijn continu bezig met het zoeken naar nieuwe en betere soorten. De plant moet makkelijk zin in onderhoud, lang bloeien en het in elke tuin doen.

 • Duurzaamheid
  Wij werken aan een betere toekomst, iedere dag, met groene levende producten. Hier hoort een duurzame en verantwoorde productie bij. Dit zijn we aan onszelf, u en vooral de natuur verplicht.

Voeg uw foto toe...

Stel uw vraag