Our Choice® by Perfect Garden®

De laatste jaren zien we een duidelijke trend binnen de klimplanten. Onze klanten zijn steeds vaker op zoek zijn naar soorten die weinig onderhoud vragen, relatief compact blijven en rijkelijk bloeien. Klimmers die geschikt zijn voor zowel grote als kleine tuinen, maar het ook goed doen in een pot op het terras bijvoorbeeld. Speciaal voor deze klanten hebben wij een assortiment samengesteld met klimplanten die aan onze strengste eisen voldoen. Met de klimplanten van Our Choice beloven wij: 

1. Alleen de gezondste en sterkste soorten in het assortiment

2. Gemakkelijker in onderhoud dan andere soorten

3. Meer compact groeiend dan alternatieven

4. Voor een langere periode mooi

Assortiment

Our Choice klimplanten®:

Doe het zelf!

Van een klimplant in een pot tot een muur of schutting met prachtige bloemen

Het zal voor de meesten een herkenbaar, misschien zelfs frustrerend gevoel zijn. Je ziet een prachtige klimplant staan in een minstens zo mooie tuin. Dit zou je thuis ook wel willen! Helaas haken de meeste mensen hier af. Ten onrechte wordt gedacht dat het veel tijd kost om een klimplant te onderhouden.

Gelukkig heeft het Perfect Garden Team hiervoor een super oplossing gecreëerd! Binnen enkele korte en makkelijke stappen creëer je nu zelf in je tuin deze muur of schutting vol bloemen!

In het filmpje hiernaast zie je hoe makkelijk het is om een prachtige muur te creeren in je eigen tuin. Heerlijk genieten van alle mooie kleuren en heerlijke geuren in je eigen tuin!

Klik hier voor meer informatie

Voeg uw foto toe...

Stel uw vraag